Regne de Mallorca

Benvenguts an es blog de sa cultura, història i llengo pròpies de Mallorca.

Benvenguts/Bienvenidos

vespasiano | 21 Juliol, 2007 12:52 | del.icio.us meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquest blog s'ha creat per fer conèixer a sa gent sa història i llengo pròpies de Mallorca, tergiversades, falsetjades, abandonades per tots es professors, catedràtics, polítics, etc. de Mallorca. Aquest blog no va contra es catalans ni contra Catalunya, a ca seva, sí que va contra tots es catalanistes que mos volen ficar an es Països Catalans, que viuen a Balears, i que reneguen de sa seua terra i de sa seua cultura. A Catalunya que facin lo que vulguin, però a Balears, que respectin sa nostra història i sa nostra llengo, tant bones com sa seua. Siau benvenguts! Este blog se ha creado para dar a conocer a la gente la historia y lengua propias de Mallorca, tergiversadas, falseadas, abandonadas por todos los profesores, catedráticos, políticos, etc. de Mallorca. Este blog no va contra los catalanes ni contra Cataluña, en su casa, sí que va contra todos los catalanistas que nos quieren meter en los Países Catalanes, que viven en Baleares, y que reniegan de su tierra y de su cultura. En Cataluña que hagan lo que quieran, pero en Baleares, que respeten nuestra historia y nuestra lengua, tan buenas como la suya. ¡Sed bienvenidos!

Felicidades!

vespasiano | 16 Juliol, 2007 17:09 | del.icio.us meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Si puede leer esto, su bitácora está lista para empezar a escribir.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb